Hvad siger mine kunder og samarbejdspartnere?

Kanobyg kanokajakcenter Mai Johansson Marketingkoordinator Design Website Grafik

Mai Johansson er den absolut bedste og mest professionelle marketingsmedarbejder vi har haft ansat. Alle projekter bliver taget godt hånd om og det endda med Mais inspirerende gode humør. Mais alsidighed og gode idéer indenfor design, annoncering, kundeopfølgning har flyttet virksomheden markant. Vi fik anbefalet Mai af en større virksomhed og vi kan hermed selv give Mai vores bedste anbefalinger med på vejen! 

 

Kunde: Kim Kemp, www.kanobyg.dk,  www.kanokajakcenter.dk 

Mai har hjulpet mig med et stykke grafisk arbejde, ud over hendes faglig kompetencer har det været en stor fornøjelse at arbejde sammen med hende. Hendes behagelige personlighed, gør at samtalen om opgavens problemstillinger og løsningsmodeller altid foregår i en rigtig god stemning. Hun er åben og ser muligheder og selv komplicerede opgaver bliver gjort overskuelig igennem hendes måde at gå til arbejdet på. Derfor er det med den størst glæde at jeg giver Mai mine varmest anbefalinger.

"Jeg synes at din behagelige personlighed, åbenhed og at se muligheder er din store force!"

Kunde: Nanet Mathiasen, Arkitekt MAA, Kunstarkademiets Arkitektskole

I efteråret 2014 hyrede Good people Mai til at stå for en række målrettede marketingkampagner i forbindelse med opstart af vores web-/hjemmesideportal Hyper Town (www.hypertown.net).

Mai kaster sig iøvrigt over de stillede opgaver og er effektiv når hun tager fat. Det er en fornøjelse at arbejde med Mai, da hun er lærevillig, god til at tilegne sig nye færdigheder og på ingen måde er bange for nye udfordringer.

Mai formår at holde sytr på mange projekter på en gang uden at miste overblik eller virke fortravlet.

I Good people sætter vi stor pris på Mais imødekommende personlighed og altid gode humør.

Good people har, på baggrund af vores gode erfaringer med Mai's indsats, valgt at indgå et længerevarende partnerskab i forbindelse med salg, opsætning og design af hjemmesider på HyperTown.net.

Vi kan varmt anbefale Mai.

Kunde: Christian Thaulow, Goodpeople, www.goodpeople.dk

Mai Johansson er en skøn ung kvinde der med hendes gå-på-mod til alle de nye medier formår kunsten at kombinere de sociale medier, udnytte de respektive kompetencer af hvert medie, samt holde fokus på salg og flere kunder i butikken.

 

Kunde: Dorthe Walbum, www.dorthewalbum.dk

Mai har haft kontakten til salgsstyrken, kundeservice, markedsføringsopgaver såsom strategi og udvikling af kampagner, kommunikation om produkt lanceringer, grafisk udarbejdelse, kontakt til grossister samt vedligeholdelse og opdatering af vor kundedatabase og website.

Udover dette har Mai været en af drivkræfterne bag en række større møder og seminarer samt deltaget i EU udbud. Arbejdet har i høj grad bidraget til de markante resultater Mölnlycke har opnået de seneste år.

Mai har i dagligdagen evnet at bevare overblikket i pressede situationer, er let at arbejde sammen med og har hurtigt kunne finde sig tilrette i de nye arbejdssituationer.

Eksempler på dette er 2 netop afholdte symposier med næsten 500 deltagere. Disse symposier er afholdt med stor professionalisme og med skyhøje evalueringer fra de deltagende kunder. Evalueringen blev 4.46 på en skala fra 0 - 5.

Et andet eksempel er opfølgning på et teambuilding projekt. Mai selvstændigt har forestået opsætning og trykning af et lille hæfte til alle medarbejdere samt fået udført MBTI personprofil.

Jeg giver Mai mine varmeste anbefalinger.

 

Kunde: Jesper Laier, Country Manager, Mölnlycke Health Care ApS    

Mai er en utrolig varm og glad person, hvis positive solskinssjæl stråler stærkt igennem og smitter dem, hun kommer i nærheden af.

I vores samarbejde har jeg lært Mai at kende og hendes måde at arbejde på som er gennemgående grundig meget indlevende. Jeg glæder mig til vores fortsatte spændende og berigende samarbejde.

 

Samarbejdspartner: Susanna Zenani, www.susannazenani.com

..... Mai Johansson har derudover deltaget i processen omkring opstart af samarbejde med et pr-bureau, og i den forbindelse har Mai Johansson hjulpet med at tage og færdiggøre billeder til brug for fremtidig annoncering. Ligeledes har Mai Johansson stået for opdatering og at lægge fotos på vores hjemmeside.

Arbejdet er blevet udført tilfredsstillende og med både ihærdighed og interesse. Mai Johansson har en venlig og behagelig optræden, ligesom hun har et godt forhold til forretningens øvrige medarbejdere ....

Praktik: Jens Lyngsøe Interieur, www.jlint.dk